ByStenholt.dk er en dansk webshop stiftet af den 18-årige Katinka Kirkegaard Stenholt. Her hos ByStenholt elsker og sælger vi tøj og accessories til kvinder/piger, som både passer til nutidens trends men også skiller sig ud fra mængden. De unikke styles bliver produceret i den bedste kvalitet og kan købes til moderate priser.

Historien bag ByStenholt.dk startede tilbage i 2017 på Instagram under navnet TasselByK. Vores første produkt var håndlavede tasseløreringe, som hurtigt blev meget populære. TasselByK voksede utroligt hurtigt og udvalget af de håndlavede smykker voksede også. Dog blev virksomheden sat på pause i et års tid og i sommeren 2019 blev ByStenholt stiftet på Instagram, da vi ønskede at udvide vores sortiment af smykker og gøre virksomheden mere personlig. Nu består ByStenholt af et meget større udvalg af produkter i den fineste og bedste kvalitet. Vi ønsker hele tiden af forbedre os og finde de bedste smykker, accessories og tøj, som vores kunder vil elske. Du er derfor meget velkommen til at skrive en anmeldelse af ByStenholt på TrustPilot, hvor du kan fortælle andre om din oplevelse om os. Du kan skrive din anmeldelse HER.

Vi udvider konstant med nye varer og styles, så vores kunder altid kan være på forkant med de nyeste trends. Det er vigtigt for os, at vi tilbyder nogle priser, som alle har råd til at betale – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores kunder er vores bedste ambassadører, og vi gør derfor alt hvad vi kan, for at lytte til jer. Hvad end du har et spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning til dit køb, så står vi altid klar på mail og telefon - Du kan kontakte os på mail; kundeservice@bystenholt.dk

 

Kurv

Tillykke! Du får gratis levering Køb for 349,00 kr. mere for gratis levering.
Der er ikke flere ledige