Handelsbetingelser

Bystenholt ApS

CVR-nr: 43794361
Silkeborgvej 84, 8680 Ry
kundeservice@bystenholt.dk

1. BETALING

Bystenholt.dk modtager betaling med VISA-Dankort, alle VISA betalingskort, alle Mastercard betalingskort, MobilePay og Klarna. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Når du betaler med et internationaltkort, bliver der lavet en reservation på din bankkonto. Vi trækker først beløbet, når vi sender varen afsted fra vores lager.

Bystenholt.dk bruger godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger, hvilket betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

 

2. LEVERING

Bystenholt.dk's pakker bliver afsendt samme dag (såfremt ordren er indgået inden kl 12.00 på en hverdag). Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 1-3 hverdage. Pakker i Danmark sendes med DAO.

Fragtpriserne for levering med DAO til pakkeshop er 29kr. og 35kr. med DAO til hjemmelevering.

Køber du for over 349kr., så er levering med DAO til pakkeshop gratis og levering til hjemmelevering med DAO koster kun 9kr.

3. REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret,
ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, vil vi sørge for fragtomkostningerne. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk kvittering for afsendelse, så du kan bevise at varen er sendt til os.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du tage kontakt til vores kundeservice på kundeservice@bystenholt.dk, og fremsende billeder der tydeligt viser det du reklamerer over. Hvis reklamationen er berettiget, vil du i korrespondancen med kundeservice blive informeret om det videre forløb.

Returnering i forbindelse med reklamation foregår via en label som du vil få tilsendt af kundeservice, eller via returportalen. Du er også velkommen til at sende varen retur til os på en anden måde.

I så fald, skal varen sendes retur til Silkeborgvej 84, 8680 Ry.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

4. OMBYTNING AF EN VARE

Det er nemt og hurtigt at ombytte dine varer med disse 4 steps:

1. Bestil returlabel og find returseddel HER - Du vil modtage en returlabel, der skal printes ud. Hvis ikke du har en printer, så modtager du også en 9-cifret kode, som du kan skrive på returpakken i stedet for.
2. Udfyld retursedlen - Ønkser du ombytning, så skriv blot på retursedlen, hvilken varer du ønsker ombyttet til. 
3. Pak varerne forsvarligt ind i den originale emballage og vedlæg retursedlen i returpakken. 
4. Indlever pakken hos din nærmeste DAO Pakkeshop. 

 

Bemærk det er gratis at ombytte varen til en anden, men at der kun kan ombyttes til produkter med en billigere eller tilsvarende pris. Er dette ikke tilfældet, vil beløbet refunderes via den originale betalingsmetode

5. RETURNERING AF EN VARE 

Det er nemt og hurtigt at returnere dine varer med disse 4 steps:

1. Bestil returlabel og find returseddel HER - Du vil modtage en returlabel, der skal printes ud. Hvis ikke du har en printer, så modtager du også en 9-cifret kode, som du kan skrive på returpakken i stedet for.
2. Udfyld retursedlen
3. Pak varerne forsvarligt ind i den originale emballage og vedlæg retursedlen i returpakken. 
4. Indlever pakken hos din nærmeste DAO Pakkeshop. 


Du har ansvaret for at din returpakke pakkes forsvarligt, samt at den indleveres korrekt i en DAO pakkeshop og at du efterfølgende kan fremvise dokumentation for indlevering i form af kvittering og trackingnummer. Sender du retur uden brug af vores returportal, er du selv ansvarlig for at varen kommer til os og ligeledes har bevis herpå i form af et trackingnummer. 

6. FORTRYDELSESRET

Der gives 30 dages fuld fortrydelsesret/returret på varer købt i vores webshop.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du vil ligeledes ikke kunne tilgå vores returportal herefter. Efter højest 30 dage fra modtagelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at returnere en vare. Derefter har du 14 dage til at returnere varen til os. Hvis du har bestilt flere
forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, tilgå vores returportal og sende produkterne retur. Sender du på egen hånd og for egen regning, skal du kontakte os pr. mail inden for de 14 dage.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@bystenholt.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du finder den standardfortrydelsesformular vedhæftet nederst i disse handelsbetingelser.

7. FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

8. VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der
er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, gør det samme sig gældende, som ved køb i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale forsendelseemballage (Pose med genluk eller kasse med genluk).
Hvis dit/dine produkt(er) har særsklit original emballage og denne mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

9. TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag du har meddelt os om din fortrydelse.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at returneringen er ankommet hos os.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

10. KLAGEMULIGHEDER

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til: kundeservice@bystenholt.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus - Toldboden 2, 8800 Viborg (www.naevneneshus.dk)

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


11. PERSONDATAPOLITIK

Ved at benytte bystenholt.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores datapolitik, som fremgår HER. Vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

12. RABATKODER

Bemærk at rabatkoder ikke kan benyttes ved køb af gavekort.
Rabatkoder kan ikke kombineres med andre koder, rabatter eller kampagner medmindre andet er opgivet.

13. PERSONOPLYSNINGER

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder,
men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller
arbejdsplads. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Som hovedregel kan du tilgå
hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Bystenholt.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.


14. HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

Personoplysninger afgivet ved Bystenholt.dk videregives kun til:
• virksomhedens interne afdelinger
• udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere
varer eller serviceydelser, som du har bestilt
• forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at kunne videreudvikle og forbedre Bystenholt.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Personoplysningerne registreres hos Bystenholt.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Som registreret hos Bystenholt.dk, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kundeservice@bystenholt.dk

15. COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Webshop.dk

Adresse

Postnr. og by

e-mail: xxx@xxx.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________

 

Bestilt den: _____________________     Modtaget den: ______________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ____________________________      Dato: __________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.01.2024

Kurv

Tillykke! Du får gratis levering Køb for 349,00 kr. mere for gratis levering.
Der er ikke flere ledige